Так, знижка зберігається навіть у разі тимчасової перерви у користуванні. Проте рівень може не зростати далі, поки ви не продовжите користування послугами. Якщо ж ви видалите акаунт, історія витрат буде втрачена, і програма почнеться з початку.

Ця відповідь Вам допомогла? 0 Користувачі, які знайшли це корисним (0 Голосів)